Wat gaat het seizoen toch weer snel. De zomervakanties zijn weer aangebroken. Nu half Nederland weer massaal in hun sleurhutten richting Frankrijk trekken besluiten de dames van Tarantella het overblijvende Nederlandse publiek te vermaken op evenementen met hun muziek. Vakantie zit er dit jaar niet in. Alieke bereidt zich voor op haar bruiloft, een feest waar menig lid van het koningshuis jaloers op zou zijn. Hildegard blijft dit jaar ook thuis want ze wenst zich voor volgend jaar een nieuwe keuken en die heeft geen goedkope smaak. Dus nog even zuinig aan.

Gelukkig komen de dames in Nederland op veel mooie plekken om de hele dag muziek te maken en laten we eerlijk zijn: dat is toch wel leuker dan die arme gestrestste vaders en moeders achter het stuur met hun jengelende kroost achterin. Nee, geen Frankrijk dit jaar. Wel muziek maken in elke keer weer een ander prachtig kasteel waar Nederland rijk van is. Het levert in ieder geval net als vakantiefoto’s leuke kiekjes op. Eind juni zijn de dames weer op pad geweest met Ton Rothengatter, inmiddels de vaste fotograaf van de Tarantella dames. Samen met het bevriende muzikanten echtpaar Ontfanck Gheselle zijn er weer prachtige sfeerfoto’s gemaakt in de tuinen van Kasteel Hernen. De foto’s zijn geplaatst op de fotogalerij van deze website.

Er zijn nog een aantal prachtige evenementen in het vooruitschiet. Aankomende weekend zijn wij te beluisteren in het hart van Coevorden op een Fantasy Meeting & Fair. Zondag bevinden we ons in het oosten van het land bij onze vrienden van ridderwinkel Dragonheart in Enschede, waar wij het laatste weekend van augustus ook weer te gast zijn. September sluit de drukke periode af met ieder weekend prachtige evenementen zoals het Schots en Keltische Festival in Hank, de monumentendag in Kasteel Doornenburg en het Oogstfeest op Kasteel Doorwerth. Kortom, we hebben nog veel mooie weekenden voor de boeg. Kijk voor de aardigheid eens op onze agenda en mocht u in de buurt zijn: kom langs en luister! We willen jullie attenderen dat onze laatste voorraad CD’s behoorlijk begint te krimpen en we geen nieuwe exemplaren meer bij gaan bestellen omdat we begin 2018 weer een nieuwe CD hopen uit te brengen!